Wishlist

[woosw_list]

Ingen varer i kurven.

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Alex Kaffe.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Alex Kaffe.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Alex Kaffe.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Alex Kaffe side, er denne af vejledende art. Alex Kaffe indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Alex Kaffe anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS. Leveringstid 1-3 dage

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt af Alex Kaffe overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Alex Kaffe, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Alex Kaffe.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Alex Kaffe har stillet dig i udsigt.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kort og MobilePay Alle priser i Alex Kaffe – på web-adressen http://alexkaffe.dk – er inkl. Moms.

Fortrydelsesret

Alex Kaffe yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres og opbevares i to år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med Yourpay, som varetager vores  betalingsløsning på webshoppen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på vores mailadresse alex@alexkaffe.dk